preload spinner

Alarmsystem med foto sensor

Alarmsystem med kamera

Alarmsystemer fra Alarmkompagniet indeholder normalt både sensorer, fjernbetjening og alarmcentral med sirene. Med vores alarmsystemer er det dig, der styrer, hvilket giver dig fuld kontrol over løsningen ud fra dine egne ønsker og behov. På den måde slipper du for den ekstra udgift på abonnementer til vagt og kontrolcentral. Hvis der sker indbrud eller anden aktivitet, der sætter alarmen i gang, modtager du en direkte besked på din telefon, så du hurtigt kan reagere. Vælger du en alarm med kamera som for eksempel TrueGuard SmartBox, kan du modtage et billede af, hvem der har sat alarmen i gang. Det gør det nemmere for dig at tage stilling til, hvad der skal gøres, hvis alarmsystemet skulle opfange aktivitet. Vores alarmsystemer er trådløse, hvilket sikrer, at en tyv ikke kan klippe en ledning og afbryde hele systemet.

Her finder du vores alarmpaneler og alarmboxe. Det er dem der er "hjernen" i systemet, og det er her alle programmeringerne og udførsel af hændelser styres fra. Alarmpanelet / boxen er den eneste enhed der skal tilsluttes en 220V stikkontakt. Herfra foregår kommunikationen til alarmen sensorer, sirener og intelligent hjem styringer trådløst. De fleste af vores modeller kan tilsluttes din internetrouter, og på den måde kan du styre alarmen via app. Det er også på den måde du vil få beskeder fra alarmen som push beskeder. Har du valgt et panel med GSM (simkort) kommunikerer alarmen via mobilnettet.

Alarmpanel med mulighed for intelligent hjem styring

Ønsker du PIR sensorer med indbygget kamera? Ønsker du at kunne tænde og slukke for lys, varme, Tv eller åbne garageporten? Så skal du vælge TrueGuard SmartBox..

IP alarmboksen kan kommunikere via kabel til internetrouteren. På den måde kan du styre alarmen via TrueConnect App´en, og på samme måde sender alarmen beskeder til dig. Du kan også udvide disse alarmbokse med et GSM modul/dongle (ekstra tilkøb) så du kan bruge mobilnettet via et simkort der sættes i alarmboksen.

Ovenstående alarmpaneler har flere grupper/områder man kan til- og frakoble uanfægtet af de andre. F.eks. hvis man har erhverv og bolig etc.

Betjening af din alarm

Her finder du de muligheder der er for at betjene din alarm i dagligdagen. Der findes fjernbetjening som kan sidde i nøglebundtet, her til- og frakobler man alarmen på samme måde som man åbner og låser sin bil. Der er eksternt tastatur som man placerer ved indgangsdøren. Når an kommer hjem eller forlader sin bolig, så taster man sin kode, og vælger om alarmen skal til- eller frakobles. Tastatur findes i en indendørs- samt en udendørs udgave. Den indendørs udgave kan udvides til en model, hvor der foruden taster til koden, også er indbygget briklæser. Hertil har man små brikker der kan sidde i nøglebundtet, og man kan til- og frakoble alarmen ved at vise brikken til tastaturet. Her behøver man så ikke at taste sin kode. Vi har også et briktastatur uden kodetaster, så det kun er via sin brik man betjener alarmen. Mulighederne er mange, så du skal vælge den måde som du føler passer bedst til dit behov.

Betjening når du er på farten

Foruden disse betjeningsenheder, kan du også bruge din app du har på din smartphone til alarmen. Hvis du f.eks. skal have håndværkere, kan du give dem en nøgle, men du kan så styre hvornår du vil til og frakoble alarmen via din App. På den måde er du fri for at udlevere kode til betjening af din alarm.

Vælg den rigtige sensor til din alarm

Her finder du de sensorer du kan sammenkode med vores alarmer. Her findes bevægelsessensorer (PIR) almindelige eller dyreimune overfor mindre husdyr, med eller uden kamera, og til indendørs- eller udendørs brug. Så er der magnet sensorer som bruges til at sikre døre og vinduer. Her kan man også få en model med indbygget rystesensor, så alarmen allerede aktiveres hvis en tyv står udenfor, og forsøger at brække døren eller vinduet op. Og naturligvis røg og brandsensorer.

Alarmsystemerne benytter forskellig frekvens, an på hvor gamle selve systemet er. Se bagpå din alarmboks/panel hvilket mærke og hvilken frekvens alarmen bruger. Så kan du finde de sensorer der passer til din alarm. Typisk er det 868WF eller 868F1 der bruger nu. Er du i tvivl så spørg vores kundeservice, så du får den rigtige sensor til din alarm.

Alarmsensorer til sikring af døre og vinduer

Dør eller vinduessensorer også kaldet magnetsensorer, er en sensor i to dele. Den ene er selve senderen med indbygget batteri, den anden er en lille magnet. Du monterer senderen på karmen og magneten på selve vinduesrammen/døren ud for hinanden. Hvis de to dele bliver skilt ved at døren eller vinduet åbnes, så vil det aktivere alarmen.

Sensorer til skalsikring

Vi har også de nye rystesensorer, der fungerer på samme måde som magnetsensor, dog har den indbygget rystesensor, så enheden vil allerede aktivere alarmen, hvis nogen står ude og forsøger at brække døren eller vinduet op. Disse sensorer bruges ofte til skalsikring. Dvs. at det er vinduer og døre man kan deltilkoble om natten, så hvis nogen forsøger at komme ind, så vil alarmen blive aktiveret. Læs mere om skalsikring her.

Bevægelsessensor til sikring af rum i boligen

En PIR også kendt som bevægelsessensor kan observere et rum, og hvis der kommer aktivitet i rummet vil den aktivere alarmen. Man placerer typist en PIR sensor i et hjørne, så den dækker et større område. Vær dog opmærksom på, ikke at installere en PIR mod vinduer hvor solen står lavt ind, mod brændeovn eller store jernflader. PIR bevægelsessensorer fås i forskellige udgaver. De almindelige og dyreimun. Dyreimun er beregnet til hjem med små husdyr, eller hvis du har en robotstøvsuger.

PIR bevægelsessensorer med indbygget kamera

Du kan også vælge en PIR med indbygget kamera, der vil tage foto når sensoren observerer bevægelse. Du vil så modtage foto via din app du har tilsluttet din alarm. Dette er en ekstra sikkerhed, Du kan se hvem/hvad der har sat alaremn i gang foran sensoren. Du kan se om det evt. er børnene der har glemt at slå alarmen fra, eller om der står en tyv og er igang med at stjæle dine ejendele. Kan du se en tyv, må man ringe til politiet og melde et igangværende indbrud.

Udendørs PIR bevægelsessensor opdager tyven før han er brudt ind

Vil du have en PIR bevægelsessensor udendørs, f.eks. på terrassen eller langs facaden, og stoppe tyven inden de kommer videre ind i huset, så se mulighederne her for udendørs bevægelsessensorer. Det er også muligt at få en udendørs PIR med indbygget kamera.

Brug den udendørs sensor til styring

Du kan også bruge de udendørs sensorer til at tænde for noget lys via intelligent hjem styring hvis den detekterer personer. F.eks. ved brug af omprogrammerede HUE pærer, lysstyringsrelæ, eller tænd og sluk moduler i stikkontakten.

Vand og brand sensorer passer på 24 timer i døgnet

Opgrader dit alarmsystem med brand- og vandsensorer. Her er sensorerne der findes for at detektere utæthed for vand. F.eks. monteres bag vaskemaskinen eller i kælderen. Her finder du også vores brand sensorer som er røgalarmer og termosensorer. Disse enheder tilsluttes din alarm, og vil være overvåget 24 timer i døgnet. Sker der et uheld, vil du få besked via alarmsystemet på din smartphone

Alarm sirene virker afskrækkende på tyven

Her finder du sirener til din alarm. Der er sirener på batteri til inden- og udendørsbrug, en sirene der sættes i en 220V stikkontakt indendørs og en udvendig sirene med blink for udendørs brug. Det kan være en god ide at supplere sirenen som er indbygget i alarmpanelet/boxen med en ekstra sirene hvis man har et større hus. En sirene stresser tyven, og den er ikke til at være i stue med, når først den hyler når alarmen er gået.

Når sirenen går i gang, så ved indbrudstyven at nu er han afsløret, og bliver stresset og usikker på om der kommer nogen, hvem og hvornår. Derfor vil de fleste tyve skynde sig ud straks når sirenen er gået i gang. Den er naturligvis sabotagesikret, så hvis nogen forsøger at pille den ned, så går sirenen i gang.


Alarm med sirene

Der er flere der vælger at frakoble den indbyggede sirene i alarmen, så en tyv ikke hurtigt kan finde alarmpanalet / boksen hvis den står og hyler, og på den måde smadre selve hjernen i hele systemet. Du kan tilføje en ekstern sirene til din alarm, som du placerer en andet sted i boligen. Der findes en på batterier der kan ligges oven på et skab, under sofaen eller et andet sted. Den anden model er til 220V sirene og sættes direkte ind i en stikkontakt. Hvis tyven skulle tage disse eksterne sirener, så vil din alarm stadig fungere, og sende dig beskeder og billeder om hvad der foregår på stedet.

Alarm sirene udendørs

Ved at have en sirene udendørs på huset, f.eks. i gavlen eller under udhænget, så kan den ses ude fra vejen, og på den måde virker den allerede præventiv for en evt. indbrudstyv. Den udvendige sirene vil hyle, hvis der er nogen der bryder ind i boligen. Vi forhandler to forskellige udendørs sirener, begge er på batterier, så du ikke skal trække strøm. Signalet til alarmenheden er trådløst. Den ene model er foruden sirene på 104db også udstyret med led lys der blinker, og tiltrækker ligeledes opmærksomhed. 

 

FAQ om sirener

Hvor højt hyler en sirene til alarmen?

Vores sirener hyler med 104db, hvilket er ubehageligt at være i nærheden af. Det er en høj lyd der afskrækker tyven og tiltrækker opmærksomhed.

 

Hvor længe må en alarm sirene hyle?

Sirenen må hyle i op til 3 minutter efter hver aktivering. Herefter skal den selv stoppe. Kommer tyven ind igen, vil den starte forfra. Du må have sirene inde- og udendørs.

 

Findes sirene med lys og blink?

Ja, der findes en sirene der hyler med 104db og har led lys der blinker. På den måde er det nemt at se hvor alarmen er gået især om natten i mørket.